Remix Kopiokissa

Kopiokissa palaa yleisön pyynnöstä – ja yleisön voimin. Remix Kopiokissa -kilpailussa opiskelijat ja oppilaat voivat tehdä omia Kopiokissa-muunnelmiaan!

Kilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Remix Kopiokissa -kilpailu

Remix KopiokissaOpiskelijat miltä tahansa oppiasteelta voivat yksin tai ryhmissä tuottaa uusia tekijänoikeuksiin liittyviä tarinoita remiksaamalla eli hyödyntämällä Kopiokissa-sarjakuvan osia ja yhdistämällä niitä muuhun materiaaliin. Kilpailijoille tarjotaan apua ja neuvoja sekä tekijänoikeusasioissa että mediatuotannossa.

Ilmoittautuminen alkaa 1.10.2013. Kilpailutyöt on lähetettävä arvioitavaksi 13.1.2014 mennessä.

Mutta tekijänoikeudethan on tosi monimutkaisia eikä niitä kukaan ymmärrä!

Aivan niin. Emme edellytäkään, että oppilaat ovat tekijänoikeuslakimiehiä. Tarjoamme tästä syystä verkossa avoimen tukipalvelun, jossa kilpailijat voivat heittää kysymyksiä, arveluita ja pohdiskeluja ja saada niihin niin varmoja vastauksia kuin nyt kussakin tilanteessa on mahdollista antaa (joissain tilanteissa on tosi vaikea sanoa mitään). Apua saa Ohjeet-sivulla sekä Facebookissa.

Kerro kilpailusta

Voit levittää tietoa kilpailusta haluamallasi tavalla. Kilpailun logoa saa käyttää kilpailuun liittyvässä viestinnässä. Voit myös ladata Remix Kopiokissa -kilpailun julisteen ja tulostaa sitä tarpeen mukaan.

5 vastausta kohteessa Remix Kopiokissa

  1. Nina Rantapuu sanoo:

    Hauska idea! Toivottavasti saan seiskaluokkalaiset innostumaan.

  2. Päivitysilmoitus: Kerro Remix-kilpailusta kollegalle, tulosta juliste seinälle | Opettajan tekijänoikeusOpettajan tekijänoikeus

  3. Katri Halkka sanoo:

    Olisikohan tämä se keino, jolla tekijäoikeusasioita saisikin vaivattomasti vietyä niin opiskelijoiden kuin opettajien tietoisuuteen? Yritetään!

  4. Päivitysilmoitus: Inspiraatiota Remix Kopiokissa -kilpailuun | Opettajan tekijänoikeusOpettajan tekijänoikeus

  5. Päivitysilmoitus: Osallistumisluvat ja muut materiaalit Remix Kopiokissa -kilpailuun | Opettajan tekijänoikeusOpettajan tekijänoikeus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.