Virtuaalikorkeakoulujen tekijänoikeusluennon tallenne verkossa

Virtuaaliyliopiston ja virtuaaliamk:n logot

Pidin Virtuaalikorkeakoulujen seminaarisarjassa luennon tekijänoikeuksista hyödyntäen ACP:n poll-työkaluja diagnostisten kysymysten esittämiseen. Seminaaritallenne on nyt julkaistu ja sen voi kuka tahansa katsoa ja kuunnella.
Mielenkiintoinen osuus alkaa viiden minuutin kohdalla. Vaikka kysymyksiin ei voi tallenteessa ruksia omia mielipiteitään, voi niiden kohdalla kuitenkin itsekin miettiä, mitä vastaisi. Ajatus näiden kysymysten käytössä on ollut, etten vain suoraan kerro, miten asiat ovat, vaan ensin pistän ihmiset miettimään ja kirjaamaan sen oman kantansa. Näin erot nykytiedon ja asioiden oikean tolan välillä tulevat selvemmin esiin.

Samalla osallistujat voivat chatin kautta esittää kommentteja ja kysymyksiä, jolloin eri aiheita voidaan käsitellä osallistujien omien tarpeiden mukaisesti joko kevyemmin tai syvemmin. Olen tätä formaattia käyttänyt jo useampaan kertaan ja hyvin se näyttää toimivan. Ainakin osallistujat ovat olleet tyytyväisiä.

Luennon lopussa käsitellään Creative Commonsia aivan lyhyesti, mutta ajan puutteen vuoksi todella vauhdilla.

Kategoria(t): Aineisto Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaus kohteessa Virtuaalikorkeakoulujen tekijänoikeusluennon tallenne verkossa

  1. Päivitysilmoitus: Tweets that mention Virtuaalikorkeakoulujen tekijänoikeusluennon tallenne verkossa | Opettajan tekijänoikeus -- Topsy.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.