ITK-konferenssissa viimeiset CC-parkkikiekot jaossa

ITK-konferenssi kokoaa tällä viikolla pari-kolme tuhatta opetusalan kehittäjää Hämeenlinnaan. Jos olet paikalla, tule juttelemaan!

Bongaa Tarmo ITK 2015:ssä ja nappaa itsellesi yksi viimeisistä Creative Commons -parkkikiekoista!

Bongaa Tarmo ITK 2015:ssä ja nappaa itsellesi yksi viimeisistä Creative Commons -parkkikiekoista!

Tänä vuonna en ole puhumassa tekijänoikeusasioista ja avoimista lisensseistä virallisessa ohjelmassa, mutta juttelen niistä kyllä mielelläni. Kuljen ITK:ssa kuvan mukaisessa asussa. Mukanani on suursuosion saaneita Creative Commons -parkkikiekkoja. Parkkikiekkoja teetettiin useita tuhansia, mutta nyt ne ovat lopussa. Jaan viimeiset sata kappaletta ITK-konferenssissa. Tule siis nykäisemään hihasta! Hyvästä tekijänoikeuskysymyksestä saa vastauksen lisäksi palkinnoksi CC-kiekon. Seuraava video näyttää, miten parkkikiekko toimii.

Ja jos haluat vähän pohjatietoja, että voit sitten ITK:ssa esittää valistuneen kysymyksen suosittelen seuraavia videoaineistoja:

  1. Mitä jokaisen opettajan tulisi tietää tekijänoikeudesta (ITK 2012, foorumipuheenvuoro)
  2. Kuinka teet oppilaitoksen tekijänoikeusohjeet ja -sopimukset (ITK 2013, foorumipuheenvuoro)

PS. Puhun torstaina klo 12.30 Pecha Kucha -sessiossa aiheesta Edukata: osallistavalla muotoilulla opetus uusille urille. 6 minuuttia ja 40 sekuntia tiukkaa asiaa! Samasta aiheesta on myös posteri ITK:n posterinäyttelyssä. Päivystän posterin luona torstaina 14.30 ja perjantaina 10.45 tunnin ajan.

Kategoria(t): Uutinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.