Syksyn alkuun Kopiraittilan koulu

Tekijänoikeus opetuksessa on melko monimutkainen asia. Kopioston Kopiraittilan koulu esittelee aiheen koululaisenkin ymmärtämällä tavalla.

Kopiraittilan koulun on tuottanut Kopiosto.

Kopioston oppilaille ja opettajille laatima Kopiraittilan koulu pyrkii tuomaan tekijänoikeusasiat tutuiksi muun opetuksen lomassa, luontevalla tavalla. Kannattaa tutustua. Palvelussa on aiheita ja ideoita sekä ikäryhmille sopivia tapoja esittää hankalia käsitteitä ymmärrettävästi.

Kaikkiin kysymyksiin Kopiraittilastakaan ei saa tyhjentäviä vastauksia, kuten ikuisuuskysymys verkkovideoiden esittämisestä. Creative Commons -lisenssit on sentään ohjeisiin viime vuosina saatu mukaan.

Lisää luettavaa:

Kategoria(t): Tiedote Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *