KOTEK tarjoaa maksutonta apua ja opastusta tekijänoikeusasioissa

Tarvitsetko neuvoja tekijänoikeusasioissa? Pitäisikö koulusi ohjeet verkkojulkaisemisesta päivittää? Tarvitsevatko koulusi opettajat koulutusta avoimista verkkosisällöistä? KOTEK-hanke tarjoaa kaikkea tätä maksutta, vuoden 2012 aikana. Koulutusta on tarjolla vain rajallinen määrä, joten ota yhteyttä viipymättä.

 

KOTEK-hanke tarjoaa maksutonta tukea oppilaitoksille tekijänoikeusasioiden selvittämisessä, koulutuksessa ja opastuksessa.

KOTEK-hanke on Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittama hanke, joka tarjoaa vuoden 2012 aikana maksutonta tekijänoikeuskoulutusta, -neuvontaa ja -opastusta Suomen kouluille ja opettajille.

Aiheet käsittelevät tekijänoikeutta, avoimia sisältöjä, creative commons -lisenssejä, opettajan ja oppilaitoksen välistä tekijänoikeussuhdetta, oppilaiden tuotosten tekijänoikeuksia, yksityisyydensuojaa, verkkopalveluiden käyttöehtoja tai jotain näiden aiheiden yhdistelmää. Palvelut tarjotaan pääasiassa verkon välityksellä, hyödyntäen Skypeä, ACP:tä, Google Hangoutia tai koulun omia viestintävälineitä, mutta tarpeen mukaan asiantuntijat voivat mahdollisesti matkustaa paikan päälle.

Palvelut räätälöidään tapauskohtaisesti, mutta voivat koostua esimerkiksi seuraavista toimintamuodoista:

  • lyhyt 5-60 minuutin alustus, osana suurempaa koulutuspäivää
  • 45-200 minuutin aktivoiva työpaja tai webinaari, mahdollisesti osana suurempaa koulutuskokonaisuutta
  • 2-6 tunnin intensiivityöpaja
  • ”neuvova puhelin”, jossa yksittäinen opettaja tai koulu saa yksilöllistä neuvontaa tekijänoikeusasioissa (aika sovitaan etukäteen sähköpostitse)

Ja kaikki tämä on siis maksutonta. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.

Kategoria(t): Uutinen Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *