Tekijänoikeudet etäopetuksen haasteena

OPH:n etäopetuksen koordinointihanke pyysi minulta kirjoitusta tekijänoikeuksien etäopetukseen tuomista ongelmista. Kirjoitus julkaistiin viime viikolla hankkeen blogissa: Tekijänoikeudet etäopetuksen haasteena.

Itse artikkelin lisäksi hankkeen blogissa on järjestämäni koulutuksen materiaalia ja vastauksia koulutuksessa esitettyihin tekijänoikeuspulmiin. Koetin lyhyeen kirjoitukseen tiivistää päällimmäiset ajatukseni tekijänoikeuslain ongelmista opetuksen muuttuessa yhä teknologiavälitteisemmäksi. Toiveeni on, että nämä ongelmat noteerattaisiin laajemmin päättävissä tahoissa, kuten Opetushallituksessa, Opetusministeriössä ja eduskunnan sivistysvaliokunnassa. Seuraavaksi koetan vaikuttaa asiaan 20.9.2011 Tieken järjestämässä Vaikuta ja Vaikutu -seminaarissa.

Kategoria(t): Aineisto, Haastattelu, Tiedote Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *